Udtalelser

​​Et udsnit af de tilbagemeldinger vi har fået…

Jeg skal hilse fra alle her og sige et stort tak for den sublime musik og vokal til vores arrangement i fredags. Vi havde en forrygende aften. Det var et perfekt mix af nyt og gammelt – ligesom jeres puplikum, men det kunne I jo også se med alle de danseglade mennesker på gulvet. I gjorde det virkelig godt.
Jeg kan forstå på nogen af mine kollegaer, at de synes at festen sluttede alt for tidligt, men det må jo også være et kvalitetsstempel i sig selv. Alle har været meget begejstrede, så I har sendt de bedste ambasadører ud i byen.
Tak for det gode samarbejde 🙂
Julefrokost A.P. Møller Maersk A/S

Tusind tak for Jeres fede performance til vores bryllup d. 23/6 i Sejlklubben. Vi havde i det hele taget en dejlig dag, men helt super blev det, da I åbnede ballet for alvor kl. 24!
Vi havde hørt lyd-eksemplerne på hjemmesiden, men live er I endnu bedre, og vi har fået virkelig meget positiv feedback – både fra folk på dansegulvet, og fra folk ved bordene i det tilstødende lokale, der bare sad og lyttede med.
Tusind tak for Jeres bidrag til en super fest!
Bryllup

Tak for en super oplevelse, I spillede helt fantastisk, I har fået kæmpe ros fra alle gæsterne, så det er nok ikke sidste gang I kommer til at spille i Ikast. Håber I kom godt til hovedstaden.
40-års fødselsdag

On behalf of all Maersk Drilling employees who participated at the Maersk Drilling Oscars 2010 we would like to express our gratitude for the professionalism, engagement, ideas and effort you put into making this evening so very special for us. Thank you for being part of this wonderful experience and for going an extra mile to make this event truly excellent! We wish you all the best for the future and will be happy to recommend your services.
Julefrokost

Kære Poprecycle Jeg skriver bare for på hele IAKs vegne at sige tak for forrygende musik til vores julefrokost i fredags. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger hele vejen rundt og personligt synes jeg også det var lige i øjet. Valg af numre, nærvær på scenen, jeres dygtige sangerinde og musikere – det hele var bare perfekt. Jeg håber vi ses til næste år Mange hilsner på vegne af julefrokostudvalget.
Julefrokost

Tak for at I var med til at gøre det til en fantastisk fest lørdag. Havde det ikke været for jer, var festen slet ikke blevet den samme, og vi har kun fået super god feedback fra vores gæster.
Bryllup, Sophienberg slot

Vi var superglade for at have jer til at spille, folk har meldt tilbage i stor stil at de syntes det var et fedt band – og havde nydt at få danset! Det gjorde vi i hvert fald også – nød det altså 😉
Privat fest, Østerbro

Jeg vil bare lige sige, at musikken var lige i øjet – I har fået masser af ros, og jeg tror meget gerne, at skolen vil benytte jer en anden gang.
Marie, Fest for Studieskolen

Jeres optræden var fantastisk, og vi kunne ikke have ønsket et bedre band!! Musikken var super god og meget varieret – og jeres optræden var nærværende, engageret og med fuld knald på.
Vores gæster har også rost jer i meget høje toner…og vi bemærkede, at folk vi ellers aldrig ser danse var på dansegulvet indtil flere gange den aften. Det er en stor kompliment 😉
Vores bedste anbefalinger er videregivet – men den bedste anbefaling leverede i jo selv med jeres super fede optræden!!!
Rasmus og Signe, Bryllup

Så er vi tilbage fra bryllupsrejse og jeg vil bare sige dig tusind mange gange tak fordi du var med til at gøre vores bryllup til en uforglemmelig oplevelse for alle.
Dit band satte gang i festen og jeg ved ikke om du lod mærke til det men der kom folk fra de andre selskaber og lige skulle kigge ind til os fordi vi havde så fed musik. Ja faktisk så var der folk ude på gaden som til rygerne sagde hvem det var der spille så fedt. Det var bare hammer godt og alle var glade og jeg synes vi fik godt gang i dansen fordi i spillede nogle rigtig gode numre. Og I så også ud til at i hyggede jer. Tusind tak fordi i fyrede den af og det var bare fantastisk sådan som I kunne få den helt perfekte feststemning frem.
John, Bryllup, D’Angleterre

Tusind tak fordi I gjorde min 50-års fest uforglemmelig med jeres helt suveræne dansemusik – det var den bedste fest i mit liv!
ALLE – familie, venner, musikere, skuespillere og menigmand – var vildt begejstrede for jeres musik, hvilket også ku aflæses af folkemængden og energiniveauet på dansegulvet, ti stille, hvor var der gang i den!
Hvis jeg skal udspecificere roserne (og det har I nok ikke noget imod), så er punkt 1 selvfølgelig, at I er hamrende professionelle. Men det specielle er jeres smittende spilleglæde og det, at I ikke kører en tom attitude af, men bare synger så englene forstummer og spiller så man ikke kan stå stille og er jer selv og har en fest sammen med hinanden og alle os andre TAK for det!
Må jeres karriere køre på skinner og livet smile til jer
Dorte, 50-års fødselsdag

Min 40 års fødselsdag startede ud med 60 gæster, cocktails og lidt baggrunds-cd-musik , men så kom I på scenen og fyrede den af så vi alle var ved at miste pusten. Super dygtige musikere, som har en eminent forsanger. Vi er begyndt at spare sammen til jer igen!!!
Vi har nærmest været i ekstase sidenVi har fået så mange tilbagemeldinger fra vennerne om hvor fedt I spillede Det havde absolut ikke været noget særligt uden jer Tak til jer alle.
Marianne, 40-års fødselsdag

Vi blev gift den 16. Juni 2007; en helt igennem fantastisk dag der absolut ikke blev mindre fantastisk af, at vi havde et super professionelt band, der skabte lige præcis den stemning, vi havde drømt om til vores fest om aftenen. I fyrede den af fra første trut i hornet, spillede sammen uden mærkelige mislyde og sang som fuglene synger (og lidt til;-)! Alle gæster – uden undtagelse – var vildt imponeret over den entusiasme og det talent som I udviste, og der er ingen tvivl om , at vi ringer til jer igen, når den næste store fest står for døren! Og det gør en del af vores gæster også!
Jakob og Camilla, bryllup

Så er dyningerne af festen i fredags ved at have lagt sig, men jeg vil lune mig ved tanken om en fantastisk fest længe. Jeg har fået så mange positive meldinger, som i skal have meget af æren for. Stemningen var i top og i sikrede at der blev danset og sunget til vi var både ømme og hæse. Det var fedt! Næste gang jeg får mulighed for at holde en fest, så kan i være sikre på at høre fra mig, i var bare for fede!
Tak!
Bettina, 40-års fødselsdag

Vi vil blot sige tusind tak for en rigtig god optræden til vores bryllup den 30. Juni. Vi havde det selv rigtig fedt, og mange af vores gæster har fortalt os at de synes musikken var helt i top. Mange har også spurgt hvor vi havde fundet et Jså godt band, og jeres website adresse er givet videre til en del
Endnu engang tak for optræden, I var helt sikkert pengene værd.
Pernille og Rasmus, Bryllup

Så er vi vendt til virkeligheden efter en dejlig afslappende bryllupsrejse/sommerhustur. Og inden brylluppet kommer for meget på afstand vil jeg lige sende jer en stor ros for jeres fantatiske bidrag til vores bryllupsfest. Vi var meget begejstrede for jeres koncert. Det var super fedt og imponerende, at I fik gang i dansegulvet fra første færd. Mange af gæsterne har efterfølgende, uopfordret, udtrykt stor begejstring for musikken. Vi vil klart anbefale jer, hvis vi hører om andre, der leder efter bands til fester.
Helene & Niels, bryllup

Tak for en musikoplevelse der var med til at gøre Maria og Mortens bryllup helt perfekt. I har et repertoire der går lige i danseskoene i samtlige aldersgrupper. I får med jeres musik selskabet til at svinge. Tak til hele bandet for jeres top professionelt udførte job.
Lone, bryllup

Juhhu hvor var det bare godt! I er simpelthen bare super dygtige og hamrende engagerede. Det var en helt igennem super oplevelse, at ha jer med til vores bryllup! Tak for jeres fede show og energi! I er helt sikkert vores første valg, hvis vi nogensinde får råd til stor fest igen 🙂
Duddi & co, bryllup

Det var et brag af en fest, og det havde I i særdeleshed en stor del af skylden for. Det var kanon, og ret fantastisk.
Susanne og Jakob, bryllup

I både synger og spiller på professionelt plan og har en fantastisk glad og entusiastisk udstråling – samtidig med, at jeres repertoire passede til de gamle tidligt på aftenen og de unge senere () tusind for, at I hjalp til at gøre vores bryllup til en fantastisk fest for alle.
Esben og Lykke, bryllup

I gav den fuld skrue hele aftenen med rigtig god og varierende musik, som holdt folk dansende hele natten. Topkarakter til den suverænt gode forsangerinde.
Henrik, DTU